Gemini HB – DES ’72 HB (14-33)

We hadden uit nog wat goed te maken tegen Gemini omdat we daar onze eerste wedstrijd van het seizoen verloren maar konden we na de top wedstrijd van vorige week ons weer opladen voor deze wedstrijd.
Uiteraard dit besproken in de wedstrijdbespreking en iedereen had er zin in dus dit moest goed komen, zou je denken !! Gemini opende de score en wij kwamen direct met het antwoord. De wedstrijd ging gelijk op tot 5-5 en daarna was het over …………………………………….voor Gemini 🙂  De ene aanval nog mooier dan de andere, van mooie aanvallen tot scherpe break outs het maakte de mannen niet uit. Resultaat : ruststand 9-17.
Wat moet je dan nog zeggen in de rust, niet heel veel maar toch wel gehamerd op het behouden van de scherpte.
2e Helft furieus van start zowel aanvallend als verdedigend. Gemini wist niet wat er gebeurde en was op alle fronten de kluts kwijt. Ze kwamen dan ook bijna niet aan scoren toe terwijl wij gewoon door denderde, tussenstand 11-24. En het bleef zo maar door gaan en natuurlijk ging er wel eens wat mis in de verdediging en natuurlijk miste we wel eens een break of een mooi uitgespeelde aanval maar de einduitslag mocht er zijn 14-33.Mooi om te zien dat iedereen weer zijn bijdrage heeft geleverd tijdens deze wedstrijd zowel aanvallen, verdedigend als ook keepend.
We hebben laten zien wie de terechte nummer 2 van deze competitie is en nu maar hopen op een flinke misstap van Rijnstreek al lijkt dat haast onmogelijk. Heren weer een hartstikke mooie prestatie, nog 2 zaalwedstrijden voor de boeg.