Corona Update van het bestuur.


Beste Leden,

Het leven van ons allemaal wordt momenteel beïnvloed door de Coronacrisis. Wij hopen dat het met jullie en je dierbaren goed gaat. Het is een bijzondere tijd waarin wij leven, onwerkelijk, het leven staat op de kop, biedt onzekerheid en wij kunnen helaas als vereniging ook niet zorgen voor de nodige afleiding en ontspanning. Veel van onze leden werken momenteel gedwongen thuis, moeten kinderen opvangen, zijn van grote betekenis in de zorg of hebben misschien onzekerheid over hun baan of inkomen. Wij realiseren ons als bestuur dat er op dit moment nog geen zicht is op maatregelen waardoor het reguliere leven weer opgepakt kan worden.

Ook als vereniging hebben wij er nog geen zicht op of we na 1 juni alvast kunnen gaan trainen voor volgend seizoen. De start van de competitie 2020-2021 staat nog regulier gepland dus gaan we daar ook, voor nu, vanuit.

Wij hopen dat jullie in de tussentijd een manier hebben gevonden om in beweging te blijven zodat jullie straks in ieder geval conditioneel weer goed van start kunnen. Denk daarbij voor het handbal aan core stability oefeningen (https://www.sportzorg.nl/oefeningen/core-stabilityoefeningen-rompstabiliteit) en gewoon hardlopen of fietsen.

Wij zullen er alles aan doen om straks de draad weer op te pakken en ons bruisende verenigingsleven weer op te pakken. In de tussentijd hopen wij dat jullie gezond- en in beweging- blijven. Neem de maatregelen van de overheid serieus, dan kunnen we hopelijk binnen niet al te lange tijd elkaar weer ontmoeten in de sporthal.

Stay safe!
Bestuur DES’72