In Memoriam René de Man 3


Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat onze scheidsrechter en speler van de heren recreanten René de Man was overleden. René was al langere tijd ziek en heeft de strijd tegen kanker helaas verloren.

René was al heel lang lid van DES ’72 en heeft diverse functies binnen de vereniging vervuld. We verliezen in hem een zeer gewaardeerd lid en zullen hem nooit vergeten.

We wensen Mieneke in deze zware tijd heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Bestuur en leden DES ’72 Papendrecht.


3 gedachten over “In Memoriam René de Man

  • Stanko en Corrie Lisjak

    Wij wensen Mieneke,en al de andere familie leden heel veel sterkte met dit grote verlies..

  • Henk de Man

    Langs deze weg willen wij DES’72 bedanken voor de belangstelling en steun bij de ziekte en het overlijden van René. Het is voor Mieneke en de familie fijn om te weten dat René een gewaardeerd lid was die gemist gaat worden. De toespraak die door Bert van de heren recreanten tijdens de crematie werd gehouden heeft diepe indruk op ons gemaakt. René voelde zich bij DES’72 als een vis in het water. Hij was bijzonder blij met het fotoboek dat hij enige tijd geleden mocht ontvangen van het weekend weg in de Ardennen en Texel met zijn jongens van het heren recreanten team. Iedereen die bij hem op bezoek kwam kreeg het fotoboek te zien met de daarbij behorende verhalen. Wij hopen dat als jullie bij elkaar zitten met een biertje en een borrelnootje jullie nog eens op René zullen proosten. Ook de wedstrijd van vrijdag was een mooi eerbetoon aan René. Nogmaals hartelijk dank.

    Mieneke en familie.

Reacties zijn gesloten.