Treffers D2 – DES’72 D1 (20-15)

Treffers D2 - DES'72 D1 (20-15)

Afgelopen zaterdag waren de meiden van de D1 op weg naar Krimpen. Toen ze aankwamen in de kleedkamer van sportcentrum de Boog, begonnen ze met overleg over hoe ze de Treffers zouden verslaan. Na de warming-up voor de veldspelers en de keeper, luidde het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd. De meiden van des begonnen in de verdediging. De Treffers kropen goed door de verdediging van des, maar ondanks dat heeft onze keeper in de eerste helft genoeg ballen tegen gehouden. Na de eerste tien minuten kwam mariza in het veld en heeft meteen actie ondernomen. Ze heeft een heleboel ballen in in het doel gegooid. Ook rosalie heeft twee hele mooie ballen in het doel gegooid. Na het fluitsingaal van de eerste helft hebben de dames van de D1 besproken hoe ze de achterstand van 12-6 moesten ophalen. De tweede helft begon en het ging een stuk beter. Ondanks dat stond het scorebord na het laatste fluitsignaal van del wedstrijd met een achterstand van 20-15 voor des.

Na hun krachtige yel te hebben laten horen aan het publiek zijn de meiden van des terug gegaan naar huis. Helaas is het hun deze keer niet gelukt maar volgende keer beter ??!

Geschreven door: Dinayda