Kampioenschap JC!


De jongens C zijn kampioen!!

Zeg maar gerust wéér kampioen. Dit team speelt voor een deel al heel wat seizoenen samen en ik zag bij Tom in zijn kast nu dus al 4 bekers staan. Mooi gedaan mannen.
Woensdag avond versloegen we de Treffers en donderdag mochten de jongens traditiegetrouw de sloot in. Aart was nog met de verassing, de bekers, in de file onderweg en mocht er nog lekker getraind worden. Zoals wij (de ouders) woensdag stonden te verkleumen van de kou, smolten we nu weg voor onze eigen kantine in de zon. Eindelijk kwam Aart met de bekers het terrein op en konden we na het zien van een korte training richting grasveld naast de kantine lopen.
Geweldig hoe uitbundig de jongens daar klaar stonden en Thijs, Yvonne en Eline keer op keer uitnodigde met hen mee te springen. Dát ging niet gebeuren, haha. De brandweer keek hun ogen uit en dachten meteen 9 man te mogen reanimeren. Ging ook niet gebeuren natuurlijk. Wel een keer of vijf werd er gesprongen en gedoken. Het rook er weer heerlijk!!
Na een “korte” douchebeurt kwamen de mannen weer naar de kantine en werden de bekers en voor ieder teamlid een persoonlijke boodschap uitgereikt. Ook Max en Jeffrey waren uiteraard van de partij, en ontvingen hun beker de boodschap en volop zoenen en loftuitingen. Max zelf had ook nog een mooi woordje klaar en ondertussen werd er van een heerlijke kampioenstaart gegeten. Na een minuut of tien zat iedereen lekker onder de slagroom en kon richting huis worden gegaan om wéér onder de douche te springen.
Trots zijn we op deze kanjers.
Tot volgend seizoen (bijna) allemaal.
 Paul