Wedstrijdverslag HB DES – RV United

Deze keer een kort verslag omdat er eigenlijk niet zo heel over te schrijven valt (en de tijd een beetje ontbreekt 😉 )

We speelden thuis tegen de nummer laatst van de competitie en de opdracht was simpel
Meer scoren dan uit en minder tegen krijgen………………….maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Benadrukt dat het belangrijk is dat je in dit soort wedstrijden geconcentreerd begint en snel naar een ruime voorsprong gaat.
Goede verdedigen, vanuit de verdediging druk zetten vanuit de 2e lijn en goed afronden.

Zo gezegd zo niet gedaan!!!! Op zich begonnen we redelijk maar te onrustig en te slordig in de afronding.
Ook verdedigend (mede door een nieuwe opzet) ook niet helemaal top.
RV United bleef tot 3-2 in de buurt maar daarna gingen we los en liepen we uit naar 12-2 en uiteindelijk naar een ruststand van 15-3

In de rust aangegeven dat we op de zelfde voet door moesten gaan en zo gezegd zo wel gedaan ……

2e Helft prima gespeeld en natuurlijk ga je in dit soort wedstrijden veel kansen missen en natuurlijk laat je verdedigend een gaatje vallen maar