DES JC – HVOS JC (10-5)

DES JC - HVOS JC (10-5)

Zaterdag 1 april is onze tweede helft van het buitenseizoen begonnen. Helaas begon dit gelijk met regen maar dat mocht onze goede moed niet drukken. Onze voorbereiding begon niet perse heel goed want we waren de shirtjes kwijt. Gelukkig konden we dit snel oplossen en na een snelle warming-up zijn we begonnen met de wedstrijd. Als nieuwe coach van het team was ik vooral erg benieuwd hoe de jongens zouden spelen maar we stonden al vrij snel voor. De eerste helft werd goed rondgespeeld en samen goed gekeken en in de rust stonden we 5-1 voor. De tweede helft begon wat minder. We kregen een aantal tegen doelpunten en stonden al snel 5-3. Na een aantal opbeurende woorden van Yvonne en goede aanwijzingen scoorden wij weer. Iedereen stond sterk te verdedigen en daardoor eindigde de wedstrijd in een 10-5 winst voor Des.   Wij zijn trots op jullie mannen en dit was een goede start van het seizoen!

Geschreven door: Eline