E1 DES ’72 KAMPIOENTJES!!!

E1 DES '72 KAMPIOENTJES!!!

Afgelopen zaterdag was het zover… De kampioenswedstrijd van onze E-jeugd meiden! Bij aankomst in Spijkenisse zaten de zenuwen er goed in. Er werd begonnen aan de wedstrijd tegen HVOS. Gelukkig waren de meiden vanaf de kant goed geïnstrueerd en was de eerste voorsprong een feit. Met een mooie stand van 2-5 werd de rust in gegaan. Ook de tweede helft lieten onze meiden zien waarom zij de terechte kampioenen zijn! Vooral verdedigend maar ook aanvallend waren onze meiden goed bezig! Met een eindstand van 8-12 kon het kampioenschap worden gevierd! Na uitreiking van de schitterende Jos van der Graaf – Cup en de nodige medailles werd er vertrokken naar Papendrecht om in onze kantine het overwinningsfeest te vieren! Een schitterende maar vooral overheerlijke taart van Bianca (moeder Mariza) werd aangesneden en tot aan de laatste kruimel opgegeten! Later konden onze talenten wederom aan tafel om te genieten wat een lekker patatje met een snackje. Kortom, het was een prachtige, sportieve dag vol gezelligheid!

Meiden, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Op naar het nieuwe seizoen als D-jeugd, knallen met z’n allen!