Hervatten Jeugdtrainingen DES’72

1

Vanaf dinsdag 5 mei zullen de jeugdtrainingen binnen onze club weer hervat worden!

Dat is natuurlijk geweldig nieuws maar dit kan alleen als we ons allemaal aan een aantal afspraken houden. Op basis van de adviezen van NOC*NSF, het NHV en de gemeente Papendrecht hebben we de afgelopen dagen hard gewerkt aan de benodigde protocollen welke vandaag ook officieel zijn goedgekeurd door de gemeente.

In deze protocollen staan o.a. de algemene maatregelen, de hygiëne regels en maatregelen die specifiek voor spelers, ouders en trainers gelden. Denk hierbij aan afspraken over afstand houden. Lees alle maatregelen alsjeblieft goed door! We vragen met name ook ouders om hun kinderen goed te informeren over de afspraken bij de trainingen.

In het algemene protocol zijn de aangepaste trainingstijden te vinden en tevens de routing welke gevolgd moet worden rondom het handbalveld. Eventuele wijzigingen of andere mededelingen zullen worden doorgegeven in de groepsapps van de betreffende teams.

Alle protocollen zijn hieronder terug te vinden, lees deze goed door!

protocol-algemeen-versie-2.pdf
Protocol Trainers
Protocol Sporters
Protocol Ouders En Verzorgers
Protocol Veiligheid En Hygiëneregels

 

Tot slot kijken wij er als vereniging natuurlijk naar uit dat wij, al is het voorzichtig en geldt het hervatten nog niet voor iedereen, weer te kunnen gaan trainen! Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, kun je altijd even contact met ons opnemen via info@des72.nl of via de trainer / coach van het betreffende team.

Met sportieve groet,

Technische Commissie DES’72